Je bekijkt nu Waarom Preppers.nl?

Waarom Preppers.nl?

Voorraden doen we al heeeeel lang niet meer, terwijl dat vroeger een noodzaak was en in de dierenwereld ook. Als ons systeem alleen maar hapert, is er niks meer, dus een verzekering in de zin van voorraad en middelen als een waterfilter enzo behoren ook in de moderne wereld tot een basis om te leven. Geen enkele verzekering is iets waard als je geen real life basisverzekering hebt. En dat is waarin wij kunnen voorzien. Als een service.

Preppen is fun!

Bovendien is het is ook erg leuk om een voorraad te hebben. Om in staat te zijn om het uit te houden voor minimaal een maand. Om altijd verzekerd te zijn van schoon water, een zonnepaneel waarmee je basis electra kunt opwekken, zaden die heel snel tot bloei
komen en waarvan je de groenten kunt eten.

By Failing to Prepare, you prepare to fail. -Benjamin Franklin

Maar bedenk: Bij natuurrampen en economische rampen is de overheid simpelweg niet in
staat om jou te redden. Iedereen wil zichzelf redden op dat moment, dus er is op dat moment geen functionerende overheid. Dat moet iedereen zich goed realiseren. De verdoving is het geloof dat we gered worden, maar bij echte rampen gebeurt dat niet. Zorg daarom dat je jezelf kunt redden.

Voorbereiden op crisis

Om je te laten inspireren en informeren over manieren om je voor te bereiden op een crisis (zoals de financiële crisis, politieke crisis maar ook natuurramp) kan je terecht op ons preppers forum of browse door de preppers producten.