Ga naar inhoud

underground

Lid
  • Items

    32
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke Informatie

  • Nieuwsbrief
    Ja

underground's prestaties

Elementary prepper

Elementary prepper (2/11)

22

Reputatie

  1. Als dit echt een goedwerkend alternatief is voor antibiotica dan is dit zeer goed nieuws. Aangezien er steeds meer bacteriƫn resistent worden voor de huidige antibiotica.
  2. iedereen denkt altijd dat je organen pas worden 'geoogst' nadat je gestorven bent. En dat de artsen er alles aan zullen doen om je leven te redden. Maar dit is niet waar, als je orgaandonor bent zullen de artsen er NIET alles aan doen om je leven te redden. Immers als de doktoren je leven niet kunnen redden en je sterft dan zijn je organen niet bruikbaar voor transplantatie. waarom? wat Kungfufox al aangaf is dat je lever en hard na 4 minuten al niet meer geschikt zijn voor transplantatie. Als je hart stopt met kloppen (en de bloedcirculatie dus ophoud) zullen de artsen je nog eerst proberen te reanimeren. Aangezien de tijd die artsen nodig hebben om te reanimeren ook al van deze 4 minuten af gaat is het bijna onmogelijk om 'organen te kunnen oogsten' als ze al hebben geprobeerd om te reanimeren.
  3. Het is ook niet zo slim om levende insecten te eten.
  4. De hoeveelheid water die je nodig hebt hangt ook af van hoe je je water gebruikt. Als je heel spaarzaam met water omgaat dan heb je natuurlijk minder water nodig dan Waneer je een groot deel van je water verspilt.
  5. Toevallig kwam ik vandaag een perenboom tegen toen ik de hond aan het uitlaten was. Ik moet eerlijk zeggen dat het mij nog niet eerder is opgevallen dat er peren aan groeiden. Blijkbaar valt het andere mensen ook niet op. want de grond lag bezaaid met peren die er zo te zien al een tijdje lagen.
  6. Ik denk dat er in Nederland weinig gevriesdroogd voedsel te verkrijgen is omdat er hier minder vraag naar is. Er zijn hier in Nederland weinig mensen die denken dat we in een situatie terechtkomen, waarin je een grote en lang houdbare voedselvoorraad nodig hebt. Van de groep mensen die wel het nut inziet van gevriesdroogd voedsel. Zal een klein gedeelte het niet kopen omdat ze het niet lekker vinden. Als er te weinig mensen zijn die het kopen zal er ook niet veel keuze en variatie zijn. Een bedrijf zal namenlijk niet 10 verschillende varianten van een product verkopen als er niemand is die het koopt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...