Pagina 2 van de 2 EersteEerste 12
Resultaten 11 tot 12 van de 12
 1. #11
  Specialist
  Ingeschreven
  Jul 2014
  Locatie
  some interesting place to prep
  Berichten
  692
  misschien is dit wel een heel nieuwe methode om je goudvoorraad te verstoppen?

  ik denk dat er vroeger misschien nog wel meer edelmetalen in ontlasting zaten. ik hoorde een verhaal over een man die ziek was en geen geld had voor medicijnen dus zijn lichaam verkocht ( niet dubbelzinnig denken, gewoon als hij dood was was zijn lichaam voor de wetenschap ) en zo medicijnen kreeg. Dat waren zulke dure medicijnen, gewoon omdat medicatie duur was en omdat het in een goud bolletje zat, dat goud hield het namelijk vol totdat het in de darmen aankwam en dan viel het uit elkaar ( ik denk dan waarom niet rectaal toedienen, zal vast wel een reden voor zijn, misschien word het hoger in de darmen beter opgenomen ofzo, maar lijkt mij een stuk goedkoper )

  vervolg van het verhaal van die man, na zijn dood werden zijn schedel en de rest van zijn skelet uit elkaar gehaald, de schedel werd gebruikt voor de wetenschap en de rest van het skelet werd weer ergens anders gebruikt. Uiteindelijk hebben ze weer een schedel voor dat skelet kunnen vinden, maar ze zijn er niet zeker van dat het de schedel van die man is ( dna is allang vergaan ). skelet staat in een doktersmuseum en iemand had eens uitgezocht dat het skelet van een voorvader was. lijkt me toch apart om het skelet van een directe voorouder in een museum te zien staan en ook echt te weten dat het je voorouder is.

  maar ik denk dat in die tijd misschien meer goud in ontlasting heeft gezeten, hoewel we nu natuurlijk veel meer in omloop hebben en nu dragen mensen ook veel meer sieraden dus daar komt ook een groot deel vandaan.

  is toch interessant om te weten zoiets. maar of het prepwaardig is om je eigen poep te gaan opsparen? dat lijkt me toch wel erg veel werk, misschien dat je een jaarvoorraad aan stront nodig hebt voor bruikbare hoeveelheden. En dan moet je er ook op rekenen dat je het met minimale middelen eruit moet kunnen halen als je er post-SHTF wat aan wilt hebben.

  P.S. bij "het oudste beroep van de wereld" had ik toch een andere professie in mijn hoofd.
  P.S.S hoort dit echt bij "geld,goud en zilver"? ik dacht eerder de koffiecorner.
  kogels, wind of regen mijn bugout kan ertegen

  there is no such thing as bad weather, just inappropriate clothing!

 2. #12
  Adventurer
  Ingeschreven
  Aug 2014
  Berichten
  75
  Persoonlijk denk ik dat je er veel meer aan hebt als je ontlasting vergist. Evt samen met GFT afval etc. https://nl.wikipedia.org/wiki/Vergisting
  Je bent dan van die afvalstroom af en houdt methaan en compost over. Zoeken naar edele metalen lijkt me onrendabel ivm de lage concentratie. (vertel me hoe je goud uit zeewater kan winnen want het zit er in en niet zo een beetje)

 

 

Vergelijkbare onderwerpen

 1. Geld.
  Door Kans in forum Geld, goud en zilver
  Reacties: 14
  Laatste Bericht: 09-04-13, 20:23
 2. geld
  Door mr.nb in forum Survival Algemeen
  Reacties: 4
  Laatste Bericht: 29-03-13, 18:50
 3. Geld verdienen aan een crisis
  Door Jester in forum Geld, goud en zilver
  Reacties: 82
  Laatste Bericht: 12-03-13, 18:15

Labels voor dit Bericht

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •  
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 01:30. Powered by vBulletin® Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved. vBulletin skins by CompleteVB