Onderstaande objecten als Bug out Location en duurzame investering in deze economisch woelige tijden. Ze voldoen uiteraard aan de belangrijkste criteria voor preppers (Kwaliteit, bereikbaarheid en veiligheid, zie verderop deze pagina).

Actueel aanbod

 

Bourbonnaise (Allier/Auvergne, Frankrijk)
10.000 m2 te koop
Ideale prepboerderij met moestuinen, voorraden, prachtig uitzicht en veel meer
Vraagprijs: 215.000 195.000 euro!

 

 

Betrouwbare makelaars in het buitenland

banner_droomhuizenportugal190x150

Kwaliteit

De vruchtbare grond van de kavels is van oudsher vaak al gebruikt voor (ecologische) teelt, zodat je eigen eten kan verbouwen. Met de aanleg van een eigen waterput heb je de belangrijkste basisvoorzieningen voor een duurzaam gebruik. De meeste kavels voldoen verder aan de basiscriteria voor de aanvraag van een bouwvergunning. Check dit van te voren bij je kavel naar keuze!

Bereikbaarheid

Ons aangeboden grond is goed bereikbaar. Dat wil zeggen dat het allen per land bereikbaar is: met de auto, motor en zelfs per fiets of te voet. Je weet maar nooit.

Veiligheid

We beperken ons tot landen waar eigendomsrechten goed geregeld zijn, met duidelijke wetgeving en alle officiële papieren. De lokaties zelf hebben weinig toegangswegen zodat je een goed overzicht hebt over wie er op je land komt, of afsluiting ervan relatief eenvoudig realiseerbaar is.