Doomsday Preppers

Doomsday Preppers zijn mensen die zich voorbereiden op het einde van de wereld zoals wij die kennen, zeg maar de fatalistischen onder de preppers.

Doomsday Preppers is tevens de titel van de nieuwe hitserie van National Geographic, die ook in Nederland wordt uitgezonden. Discussieer mee over de televisieserie Doomsday Preppers op ons preppers forum!

Recent Posts
Showing 4 comments
 • Husteng
  Beantwoorden

  Hoi,

  Ik heb voor $25 Doomsday preppers via ebay gekocht (goedkoper dan orgineel). Deze was niet buiten USA te bestellen en ook niet via National Geographic Europa! 3 dvd’s met mensen die echt heel ver gaan, maar waar je wel leuke ideeen kan opdoen! Overigens is het regio 0, maar wisten jullie dat je iedere dvd player heel simpel regiovrij kan maken? Het kostte me 3 minuten om dit te doen. Zoek op hack dvd player en het typenummer.

  Succes!

 • MPM
  Beantwoorden

  Op Youtube staan ook veel complete afleveringen. Ze gaan daar wel ver, als ik zou kunnen ging ik ook zover, maar idd soms best goede ideeën…

 • paul
  Beantwoorden

  ik heb een compleet cbrn-pak te koop, inclusief masker.
  pak bestaande uit:
  -jas
  -broek-
  -handschoenen (binnen en buiten)
  -overlaarzen

  masket bestaande uit:
  masker incl. drinksysteem
  opbergtas met draagsysteem

  het betreft hier het officiele pak die defensie ook gebruikt.

  doe een god bod!

 • Jan21
  Beantwoorden

  Persoonlijk lijkt me doomsday preppen nogal onrealistisch.
  Ik denk niet dat je heel ver zult komen met je prepspulletjes in een dergelijke extreme wereld. Het lijkt mij meer een manier om om te gaag met de angst van mensen dat de wereld niet zal blijven zoals hij is en dat we daar maar beter op voorbereid kunnen zijn. Dus meer om je NU een goed gegevoel te geven dan om daadwerkelijk echt in zo’n extreme wereld te overleven. Dat zal bijna niemand voor langere tijd lukken, en wat moet je dan eenzaam en alleen ‘zelfvoorzienend’ te leven, want de kans dat je andere preppers tegenkomt die het ook hebben overleefd zal vrijwel nul zijn. Je kunt je ook de vraag stellen of je uberhaubt wel zo WILT leven voor de rest van je leven.

  Preppen voor een gebeurtenis waarbij je voor BEPAALDE TIJD op jezelf bent aangewezen vind ik nou juist wel weer belangrijk en is ook goed te doen.Bijvoorbeeld wanneer voor korte of wat langere tijd de energievoorziening buiten werking is geraakt of situaties waarbij je je woning voor korte of wat langere tijd moet verlaten.

Leave a Comment