17 redenen om fysiek zilver te kopen

Wat doe je met je spaargeld als je geen vertrouwen meer hebt in de politiek, economie en banken? Wat doe je met je geld als je geen vertrouwen meer hebt in het geld zelf? Niet in de munten, niet in het briefgeld en niet in de cijfertjes die je ziet bij het telebankieren in je browser of de bankafschriften? Zolang het systeem nog draait zoals het draait kan je niet om de euro (of dollar) heen. Maar je zal toch gaan nadenken over de alternatieven om je opgebouwde waarde in te investeren.

The Silver Bullet and The Silver Shield

Voor Chris Duane – beter bekend als Youtube gebruiker TruthNeverTold – is het antwoord simpel. Vanuit vele, verschillende invalshoeken (ten tijde van schrijven waren het er 17, maar inmiddels is de lijst flink gegroeid) legt hij uit en geeft hij zijn motivatie waarom zilver zich het allerbeste leent om in te investeren. (Let wel: nadat je je voorraad water, voedsel en andere survivalbehoeften ruimschoots op orde hebt.)

Niet alleen inhoudelijk zitten er interessante stukken in, ook is het bewonderenswaardig hoe hij zijn gedachtengangen en motivatie voor de onvoorwaardelijke keuze voor zilver uiteen zet. Probeer na het zien van zijn serie “The Silver Bullet and The Silver Shield (SBSS)” maar eens om géén zilver te kopen, dat is nog niet makkelijk.

SBSS 1. The Silver Bullet and The Silver Shield Part 1

http://www.youtube.com/watch?v=qfC9VQGkqDQ

En alle overige afleveringen:

Enjoy!