Je bekijkt nu Review boek “De geldbubbel” van Sander Boon

Review boek “De geldbubbel” van Sander Boon

[Deze review is geplaatst op het forum van Preppers.nl]

Voor mensen op zoek naar een goed boek voor het slapen gaan, is ‘De Geldbubbel‘ geen aanrader. Het heeft de eigenschap om wakker te schudden, en wakker te houden.
Mensen met wat geld achter de hand zullen rechtop in bed zitten. Van slapen komt niets meer. Maar ook voor mensen die het met weinig moeten doen komt dit boek met opzienbarende feiten.

Overheden en banken doen er alles aan om het systeem van kredieten en schulden niet te laten instorten. De meest onorthodoxe middelen worden uitgedacht. Dweilen met de kraan open. Zolang er harder wordt gedweild dan dat de kraan loopt, redden we het nog wel.
Maar ‘De Geldbubbel’ laat ook zien dat alleen met economische groei het huidige systeem te handhaven is. Voelt u hem aankomen?

Fysiek goud als bescherming

Het lijkt onderhand het einde van de wereld in de maak; financiële repressie, implosie door schuld deflatie, of explosie door hyperinflatie. Deze drie termen worden grondig uitgelegd. Gelukkig ook de mogelijkheden die er zijn om het huidige systeem om te zetten naar een systeem dat weer dichter bij de realiteit staat. Ze draaien om de terugkeer van goud in het monetaire systeem. Jazeker, het is de moeite waard om een voorraadje fysiek goud aan te leggen. Hoe dan ook zal het einde van ons huidige monetaire systeem gepaard gaan met inleveren, en discipline en matigheid zullen nodig zijn om tot een meer reële situatie te komen.

Lees deze review in zijn geheel op preppers.nl/forum/threads/3156-Review-Boek-De-Geldbubbel.