2012, alle voorspellingen op een rijtje

De eerste 3 weken van 2012 zijn al achter de rug en dat is een mooi moment om te kijken wat dit bijzondere jaar voor ons in petto heeft. Althans, de voorspellingen ervan. We zetten de mogelijke aanwijzingen tot een catastrofe op een rijtje.

  1. Einde Maya kalender op 21 december 2012
  2. Voorspelling van Nostradamus over 2012
  3. Verwoestingen als gevolg van zonnestorm in 2012
  4. Poolverschuivingen en meer volgens de Hopi-Indianen over 2012
  5. Galactische ‘alignment’ in 2012: unieke omstandigheden in De Melkweg
  6. Gaat Planeet X (of Nibiru) ons (bijna) rammen in 2012?
  7. Uitbarsting van supervulkaan Yellowstone Park in 2012?

Enfin, over een jaar zullen we het weten.

Als er één organisatie is die we om tekst en uitleg kunnen vragen – en stel dat ze naar waarheid antwoorden – dan is het wel ruimtevaartorganisatie NASA. Zij zien het allemaal wat minder somber in, op hun FAQ-pagina “2012: Beginning of the End or Why the World Won’t End?“.