Je bekijkt nu Iedereen een beetje voorbereid in actiemaand #preptember
https://www.flickr.com/photos/clairity/

Iedereen een beetje voorbereid in actiemaand #preptember

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Preppers

ready-gov-logoDe Amerikaanse overheid heeft de maand september uitgeroepen tot National Preparedness Month. Via de website ready.gov/september informeert men over de stappen die je kan zetten om enigzins voorbereid te zijn als zich een ramp voordoet. Met de campagne Preptember.nl volgen wij dit voorbeeld.

#Preptember campagne in Nederland en Vlaanderen

De hele maand september delen we elke dag een tip om onze vrienden, familie, buren en followers een stapje meer bewust te maken. Zelfredzaamheid is de kern. En als we dat met z’n allen zijn en samenwerken als zich onverhoopt een noodsituatie voordoet, dan kunnen we als samenleving best tegen een stootje.

Meedoen met #preptember

Via de website, twitter en facebook willen we zo veel mogelijk mensen bereiken. Je helpt mee door deze te delen via je eigen kanalen.

preptember-logo2-460x112

Grote dank ook aan de fantastische leden van het Preppers.nl forum, die helpen met de teksten en de promotie van #preptember!