Je bekijkt nu Tweede kans op cruciaal EU-referendum
By DTRocks (Own work) [CC BY-SA 4.0], via Wikimedia Commons

Tweede kans op cruciaal EU-referendum

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Preppers

Een nieuwe kans is ons geboden om onze stem te laten horen over de gang van zaken rond de Europese Unie. We weten inmiddels wel dat er een (te) groot en (te) fanatiek EU-ambtenaren klaar staat om ons wijs te maken dat méér EU ons veiliger, blijer en rijker maakt, maar het merendeel van de preppers trapt daar niet in.

Pro Europa dus tegen de EU

pro-europa-dus-tegen-euPro Europa dus tegen de EU” is de titel een goedkoop (5 euro!) beknopt boekje van Thierry Baudet en hij legt in zo’n 30 pagina’s uit waarom we groeiende macht van de EU heel snel een halt moeten toeroepen. Kortgezegd is de EU hard op weg om de Verenigde Staten van Europa te worden (ook wel EUSSR genoemd) en dat gaat gegarandeerd mislukken vanwege de verschillen in cultuur, mentaliteit en – last but not least – taal. De vorige ‘ambitieuze’ leiders die een vergelijkbaar plan hadden met Europa waren Napoleon, Mussolini en Hitler, aldus Baudet.

Laten wij ons meeslepen in deze politieke natte droom van Herman Van Rompuy? Hell no! Het lukt ze niet eens om België bij elkaar te houden en dan wel alles op alles zetten om ons deze EUSSR op niet-democratische wijze door de strot de duwen?

Steun het referendum!

Het www.burgerforum-eu.nl is opgezet om een referendum af te dwingen, zodat onze regering niet zonder het akkoord van het volk nog meer soevereiniteit mag overdragen aan Brussel. Dat is een belangrijke eerste stap om de groei van de EU een halt toe te roepen. Want prettig samenwerken met andere Europese landen, onder het mom van buren onder elkaar, is natuurlijk hartstikke goed. Maar een gedeeld huishoudboekje? Een gezamelijk leger? Een Fins of een Grieks sprekende President van Europa? Waarom zouden we de dat moeten willen? Maakt ons dat écht gelukkiger, beter en veiliger?