Welkom in de preppers modelwoning

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Preppers

Ha, ha, jongens jullie zullen dit vast herkennen. Ik vind preppen heerlijk. Het is niet alleen super noodzakelijk, maar ook mega leuk. Bovendien is het mijn hobby. En als ik in een opperbeste stemming vol enthousiasme tegen iemand anders over mijn hobby begin, dan krijgt die meestal een acute zenuwinzinking. Terwijl mijn gesprekspartner zich bij de slachtofferhulp meldt, geniet ik van mijn super mooie outfit en van mijn ongekende onafhankelijkheid. Complete mensen met een eigen persoonlijkheid houden van onafhankelijkheid. Schapen niet. Die raken daarvan in de war en hebben geen idee meer welke kant ze op moeten lopen. Idiotie en domheid zijn de norm geworden in deze krankzinnige maatschappij. Wijk je daarvan af, dan is er zogenaamd een draadje bij je los. Ik was afgrijselijk slecht in wiskunde op school, maar ik weet nog wel, dat min maal min plus is. Dus als een stel gekken je een idioot vindt, dan is dat positief. Van Nederlands heb ik alleen onthouden, dat Brederode “Het kan verkeren” als lijfspreuk had. Als Brederode lang genoeg geleefd zou hebben, dan was zijn lijfspreuk via voortschrijdend inzicht veranderd in “Het zal verkeren”. Daarmee kom ik op een uiterst serieuze waarschuwing die ik mijn mede-preppers wil gegeven. Dezelfde schaapskudde die ons nu uitlacht, gaat straks achter ons aanlopen en preppers als wezens met een intelligentie uit een hogere dimensie beschouwen. Wat dat betreft zijn wij twee keer zwaar de lul.

Zonder water

Een tijdje geleden was hier een hoop gekloot aan een hoofdwaterleiding van het PWN. Om de haverklap viel het water uit. Alsof het PWN als monopolist even wilde laten voelen wie er de baas is over mijn leven. Volgens mij ben ik dat zelf, maar dat is men in de directiekamer van het PWN niet met mij eens, want mijn onafhankelijkheid is slecht voor hun bedrijfsresultaten. Wil het PWN helemaal geen winst maken? Hoepel toch op, schakel je waterhoofd hersens nou eens in! Mijn buren belden aan. Dick, zit jij ook zonder water? Schapen worden altijd ongerust als ze denken dat ze in hun eentje in de problemen zijn geraakt. Je kunt ze geruststellen door te zeggen dat de hele kudde naar de slachtbank wordt gevoerd. Omdat mijn buren niet op deze site zitten, wisten ze niet dat ze met een uber prepper te maken hadden… Nee, ik zit pas zonder water als onze vijver (zo groot als een voetbalveld) leeg is en dan ga ik verder met grondwater. Opperste verbazing. Hoeveel water willen jullie hebben, is vijftig liter genoeg voor vandaag? Mijn buren vertrokken. Ze dachten dat ze in de zeik genomen werden. Ze zaten zonder water, maar voelden desondanks nattigheid.

Preppen op nationaal niveau

Aapjes (volgens de media dan) willen ook wel eens onder elkaar zijn. Daarom droom ik van een preppers modelwoning annex preppers ontmoetingscentrum, centraal en hoog gelegen ergens op de Utrechtse Heuvelrug. Bij de mega ramp die op onvermijdelijk op ons af komt, gaat de overheid natuurlijk gigantisch falen. Dat kan niet anders, omdat de overheid er niet meer is om diensten te verlenen aan burgers, maar om de leden van een bepaald vriendjescircuit aan overbetaalde banen te helpen. Na de shtf wil ik met een preppers delegatie naar de minister van Binnenlandse Zaken om daar een aantal keiharde eisen op tafel te leggen. De belangrijkste daarvan gaan over het preppen op nationaal niveau. Ik kom daar in een latere column nog op terug. Verder eis ik, dat de overheid gratis een woonhuis ter beschikking stelt, dat wel gewoon eigendom van de staat blijft en waarvan wij de exploitatie verzorgen. Mijn Singer-, lampen- en branderverzameling kan al een leuk stukje aankleding vormen voor de modelwoning. In gedachte zie ik in de kantine van het preppershuis al geurige -uiteraard met gefilterd slootwater gezette- shtf koffie van minstens twee jaar over de datum geserveerd worden met gevulde koeken die goed smaken maar waarvan je de crisis samenstelling niet wilt kennen. Uiteraard op waxinelichtjes gebakken.

Bij de ingang van het preppershuis komt een groot bord te staan met daarop de toegangsprijzen. “Groepen, 100% toeslag. Echte individuen 50% korting”.