Documentaire over bijdrukken van dollars: “End of the Road”

“What’s happening, had happened many many times in the past. Except this time it’s simultaneous, all across the planet.”

Binnenkort Op 25 mei 2012 verscheen de film/documentaire “End of the Road” (trailer hieronder) met als strekking: Het non-stop bijdrukken van geld bereikt een punt dat in één keer het hele financiële systeem in elkaar klapt.

“By creating money out of nothing and flooding it into the economy, they’re not really solving the problem. What they’re doing is pushing it a little bit into the future. And making it worse.”

Gerenommeerde commentatoren

En het verhaal in de documentaire wordt niet verteld door de minsten. Elf gerenommeerde commentatoren waaronder schrijvers, experts, filosofen en overheidsadviseurs geven hun visie. Dit zijn: Peter Schiff, Eric Sprott, James Turk, Bill Murphy, Alasdair Macleod, Jim Puplava, G Edward Griffin, Mike Maloney, James G Rickards, Adam Fergusson MEP en Dimitri Speck.

Trailer “End of the road”

De trailer en meer informatie over de documentaire “End of the Road” staat op IMDb, of bekijk de trailer hieronder.

Update 25 mei 2012: De film is officieel gereleased! Online te zien of te downloaden voor 10 euro. Check ook onze review van ‘End of the Road’.

Showing 4 comments
 • Bart

  Ik ben zelf een groot fan van Peter Schiff. Heb veel tv uitzendingen met hem gezien en eigenlijk wordt die nooit serieus genomen en kan dat ook wel begrijpen. Mensen steken van nature graag hun hoofd in het zand en kunnen zich niet voorstellen dat zoiets zou kunnen gebeuren dat het financiele systeem in elkaar zou storten ook al zou je geld blijven bij drukken “till the end”.

 • Ingrid1975

  Ik ben zelf voorstander van Jim Rodgers… Het systeem waarin wij nu zitten is eigenlijk verrot. Er wordt elke dag meer geld uitgegeven dan dat er binnen komt. De overheid mag dan misschien wel meer vertrouwen hebben dan de bedrijven, maar uiteindelijk moet de rekening betaald worden. Ik ben zelf bezig met me eigen pensioen op te bouwen met o.a. fysiek edelmetaal, omdat dit door de jaren heen stabiliteit levert. (Het goud wordt niet duurder maar onze muntheenheid wordt steeds minder waard. Ik heb laatst wat goud en zilver aangekocht bij doijerkalff.nl en werd daar vriendelijk geholpen en had binnen twee dagen mij bestelling in huis…

  • Dr.Prepper

   Goed gezegd: “Het goud wordt niet duurder maar onze muntheenheid wordt steeds minder waard.” Zo is het maar net!

 • patricia

  Het is naief te veronderstellen dat de westerse wereld en met name de VS het debakel niet ziet aankomen. zij hebben gewoon geen oplossing meer op de plank liggen. De enige uitweg is mogelijk macht afstaan en de wereld reserve munt functie van de dollar afstaan, dan wel de dollar door goud gedekt. en daar zit namelijk het probleem, hoogst waarschijnlijk is het boekhoudkundig vermelde fysiek goud van de VS geheel belast, dan wel reeds geheel over gedragen aan China als garantie voor de Tresories, aangekocht door China, daarbij moet dan ook geteld worden het goud van derden landen, geplaatst in de VS, maar niet meer traceerbaar.Als dat inderdaad zo is dan heeft China nu tussen de 12000 en 15000 ton aan fysiek goud, voldoende om de reserve functie over te nemen van de VS en de totale goudhandel uit De VS(Comex) en Londen(LBMA) naar zich toe te trekken. Het is over en sluiten voor de VS en de EEG.
  De havikken verzetten zich hier tegen, gevoed door de militaire kracht van de VS, met als gevolg dat de boel/het financiele systeem zal ontploffen.

  Wat zei Deng ook alweer?
  O ja het Midden Oosten heeft olie, wij hebben REE, binnen een jaar aangevuld met: nu beheersen wij ook de goudhandel en daarna de wereld hegemonie.
  veel sterkte,
  mvg.